NETTBUTIKK - Velg blant 1000-vis av produkter

Garmin Forerunner® 245 Music

Velg Variant

Garmin Forerunner® 245 Music

TA MED DEG MUSIKKEN PÅ LØPETUR

Du løper. Denne GPS-smartklokken tenker. Den blir til og med kjent med deg, mil etter mil og sang etter sang.

GARMIN COACH

Disse adaptive treningsprogrammene gir deg veiledning fra trenere og kostnadsfrie treningsprogrammer som tilpasser seg deg og målene dine. Treningsøkter synkroniseres rett til klokken.
I
INNEBYGDE SPORTSAPPER

Endre treningsrutiner med aktivitetsprofiler for sykling, bassengsvømming, innendørsroing, ellipsetrening, trappegåing med mer.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET

Klokken måler pulsen din kontinuerlig3 og varsler deg dersom den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter. Selv under vann.

INNEBYGD GPS

Spor stedene du løper på, og få nøyaktig statistikk om blant annet distanse, hastighet og intervaller.

LØPSDYNAMIKK

Når Forerunner 245 brukes sammen med et kompatibelt tilbehør, måler den viktig løpsstatistikk som skrittfrekvens, skrittlengde, tid med bakkekontakt, balanse og mye annet.

KONDISJONSBEREGNING

Tren smartere med kondisjonsberegning,, en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Denne målingen tar også endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde, med i betraktningen.

PULSOKSYMETERSENSOR

Denne håndleddsbaserte sensoren beregner oksygenmetningen4 i blodet ditt. Dette hjelper deg med å forstå hvor godt kroppen absorberer oksygen, spesielt når du sover.

TRENINGSSTATUS

Denne målingen evaluerer treningshistorikk og prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt.

TRENINGSEFFEKT

Se hvordan treningsøktene dine påvirker utviklingen av utholdenhet, hastighet og styrke med tilbakemeldinger om aerob og anaerob treningseffekt .

TRENINGSBELASTNING

Denne statistikken måler treningsvolumet de syv siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

BATTERILEVETID

Løp så langt du kan, med en klokke som har nok batteri til å holde følge med deg. Du får opptil 7 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 6 timer i GPS-modus med musikk.

Fokus på helse.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING

Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

MENSTRUASJONSSPORING

Spor informasjon om menstruasjonssyklus, loggfør fysiske og følelsesmessige symptomer, og merk deg vanlige eller uvanlige syklusendringer eller syklusendringer til overgangsalder for å forstå kroppen din bedre.

Trådløst. Alltid oppdatert.

MUSIKK PÅ HÅNDLEDDET

Synkroniser spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester5 til klokken. Lagre opptil 500 sanger på Forerunner 245 Music.

SMARTVARSLER

Motta e-post, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER

Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering2 posisjonen din til nødkontakter.

CONNECT IQ™-BUTIKK

Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.

KAN SYNKRONISERES MED GARMIN CONNECT™

Last opp aktivitetene dine til Garmin Connect- appen for å komme i kontakt med et aktivt nettsamfunn der folk på farten kan koble seg til og konkurrere – og til og med dele triumfene sine på sosiale medier.


Pris 3024,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   23 22 21 80
   post@signon.no