NETTBUTIKK - Velg blant 1000-vis av produkter

Garmin Forerunner® 35

Velg Variant

Garmin Forerunner® 35

GPS-løpeklokke med pulsmåling på håndleddet

Måler pulsen1 på håndleddet døgnet rundt med Garmin Elevate™-teknologi for pulsmåling på håndleddet
Innebygd GPS som sporer hvor langt, hvor raskt og hvor du løper
Trådløse funksjoner2, smartvarsler, automatiske opplastinger til Garmin Connect™, sporing i sanntid og musikkontroller
Aktivitetsmåling døgnet rundt1 som registrerer antall trinn, kalorier og intensitetsminutter og sier fra når du må bevege på deg
Har treningsverktøy, som intervaller, lydvarsler og egendefinerte aktiviteter med løping/gåing
Preprogrammerte sportsprofiler for løping ute og inne, sykling og kondisjonstrening.
Laster automatisk opp2 dataene dine til Garmin Connect, der du kan få utfordringer, analysere og dele fremgangen din

Brukervennlig

Forerunner 35 er tynn og lett og perfekt for daglig løping, trening og konkurranser. Den har innebygd Garmin Elevate-pulsmåling på håndleddet og GPS som blant annet registrerer avstand, hastighet og intervaller. Ettersom klokken registrerer alt dette, trenger du verken telefon eller pulsbelte. Det er bare å løpe ivei.

Smartvarsling
Hvis du parkobler Forerunner 35 med smarttelefonen, får du tilgang til smartvarsler direkte på klokken i tillegg til flere andre funksjoner. På denne måten kan du holde deg oppdatert og løpe på én og samme tid.2. Hold kontakten med familie og venner gjennom LiveTrack, sporingsfunksjon i sanntid, som gjør at andre kan følge med på hvor du er. Forerunner 35 har dessuten automatiske programvareoppdateringer, slik at du alltid er oppdatert.
Text Alerts
Garmin Connect

Med GPS-løpeklokken Forerunner 35 kan du laste opp statistikken og aktiviteten din automatisk til Garmin Connect, hvor du kan se fremgangen din og dele via sosiale medier. Programvaren er gratis og ligger tilgjengelig for PC/Mac, eller for smarttelefoner gjennom Garmin Connect™-mobilappen.

Varier treningen

Det trenger ikke å være kjedelig å holde seg i form, selv om trening kan bli rutinepreget. Forerunner 35 leveres med innebygde aktivitetsprofiler for løping innendørs og utendørs, men du kan også gjøre mye mer enn det. Når du ønsker litt variasjon i rutinene, kan du bruke sykkelprofilen og ta en sykkeltur i nærområdet eller utholdenhetsprofilen for en skikkelig treningsøkt på ellipsemaskinen.

Aktivitetsmåling døgnet rundt

Takket være den omfattende aktivitetsmålingen, er det ingen grunn til ikke å bruke Forerunner 35 hver dag. Dette omfatter måling av skritt, kalorier, avstand, søvn og intensitetsminutter og ikke minst pulsmåling døgnet rundt. Klokken registrerer også lengre perioder uten aktivitet og vibrerer når du bør bevege på deg.
Text Alerts


Pris 1224,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   23 22 21 80
   post@signon.noArtikkelnummer 010-01689-11-1
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.