NETTBUTIKK - Velg blant 1000-vis av produkter

Garmin vívoactive 4s

Velg Variant

Garmin vívoactive 4s

MINDRE GPS-SMARTKLOKKE SOM ER SKAPT FOR EN AKTIV LIVSSTIL

Få informasjon om kroppen din, og tren med en smartklokke som kan spore alt du gjør og hjelpe deg med å nå helse- og treningsmålene dine.

BODY BATTERY®-ENERGIMÅLING

Se kroppens energinivåer gjennom hele dagen, finn de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.
PULSOKSYMETERSENSOR

Pulsoksymetersensoren1 måler oksygenmetningen i blodet ditt, se hvor godt kroppen din tar opp oksygen gjennom hele døgnet.
STRESSMÅLING

Finn ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Påminnelser om avslapning ber deg til og med om å ta en kort pusteøvelse når du er stresset.
SPORING AV MENSTRUASJONSSYKLUS

Bruk Garmin Connect™-appen til å spore syklusen din, loggføre fysiske og følelsesmessige symptomer, samt finne ut mer om trening og ernæring i hver fase av syklusen. Få også sporingsinformasjon om syklusen din på håndleddet.
HYDRERINGSSPORING

Loggfør det daglige væskeinntaket ditt som en påminnelse om å holde deg hydrert. Du kan til og med sette et automatisk hydreringsmål som justerer seg basert på hvor mye svette du mister under aktiviteter.
RESPIRASJONSSPORING

Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.
AVANSERT SØVNOVERVÅKNING

Få et fullstendig bilde av hvordan du sover med en oversikt over de ulike søvnstadiene dine, lett, dyp og REM, samt en pulsoksymetersensor1 og respirasjonsdata.
PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET

Klokken måler pulsen din kontinuerlig2 og varsler deg dersom den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter. Selv under vann.
PUSTETEKNIKKER

Når du vil slappe av eller fokusere, kan du starte en pusteaktivitet. Klokken sporer stress og respirasjon slik at du får en bedre forståelse av hvordan du puster.
For alle måtene du beveger deg på.
ANIMERTE TRENINGSØKTER PÅ SKJERMEN

Enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrke, yoga og pilates er forhåndsinnlastet på klokken, og du kan laste ned flere fra Garmin Connect-appen.
INNEBYGDE SPORTSAPPER

Spor alle måtene du beveger deg på, med mer enn 20 forhåndslastede GPS- og innendørssportsapper, inkludert for gåturer, løping, sykling, bassengsvømming, golf og mye annet.
GARMIN COACH

Få en gratis, personlig løpetrener på håndleddet som hjelper deg med å trene til din neste 5 km, 10 km eller halvmaraton.
EGENDEFINERTE TRENINGSØKTER

Opprett dine egne treningsøkter i Garmin Connect, og last dem ned til klokken.

Hold kontakten.
SMARTVARSLER

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er paret med en kompatibel smarttelefon. Hvis du har en Android™-telefon, kan du til og med svare på tekstmeldinger.
MUSIKK

Last ned sanger og spillelister fra kompatible musikkontoer (kan kreve abonnement). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat) for å lytte uten telefon.
SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER

Når klokken og telefonen din er parkoblet, kan sanntidsposisjonen din sendes til kontaktene dine manuelt eller automatisk under utendørsaktiviteter med innebygd hendelsesregistrering3.
GARMIN PAY™

Gå lekende lett forbi køer og utvalgte offentlige transportsystemer med den kontaktløse betalingsløsningen4 Garmin Pay via leverandørene våre.
CONNECT IQ™-BUTIKK

Gi klokken personlighet ved å laste ned apper, widgeter, urskiver og mye annet. Det er enkelt og ikke minst gratis.

Laget for daglig bruk.
BATTERILEVETID

Hold det gående lenger med en batterilevetid som varer i opptil 7 dager i smartklokkemodus og opptil 5 timer i GPS-modus med musikk.
ROBUST SKJERM

Den sollysvennlige Garmin Chroma Display™-teknologien som alltid er på, er plassert under robust Corning® Gorilla® Glass 3.
VANNTETTHET

Denne klokken er vanntett ned til 5 ATM, noe som gjør den perfekt til en svømmetur, i dusjen eller en spadag.


Pris 2595,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   23 22 21 80
   post@signon.noArtikkelnummer 010-02172-22 -1
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.