NETTBUTIKK - Velg blant 1000-vis av produkter

Garmin Venu®

Velg Variant

Garmin Venu®

GPS-SMARTKLOKKE MED AMOLED-SKJERM - LAGET FOR EN AKTIV LIVSSTIL

Vakker. Detaljert. Levende. Bruk mer tid på aktivitetene du liker, og få informasjon om kroppen din fra den flotte GPS-smartklokken Venu.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING

Se kroppens energinivåer gjennom hele dagen, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

PULSOKSIMETERSENSOR

Pulsoksimetersensoren1 måler oksygenmetningen i blodet ditt i løpet av dagen og mens du sover, slik at du kan se hvor godt kroppen din tar opp oksygen.

STRESSMÅLING

Se om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Påminnelser om avslapning ber deg til og med om å ta en kort pusteøvelse.

SPORING AV MENSTRUASJONSSYKLUS

Bruk Garmin Connect™-appen til å spore syklusen din, loggføre fysiske og følelsesmessige symptomer, samt finne ut mer om trening og ernæring i hver fase av syklusen. Få også sporingsinformasjon om syklusen din på håndleddet.

HYDRERINGSSPORING

Loggfør det daglige væskeinntaket ditt som en påminnelse om å holde deg hydrert. Du kan til og med sette et automatisk hydreringsmål som justerer seg basert på hvor mye svette du mister under aktiviteter, selv under vann.

RESPIRASJONSSPORING

Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

AVANSERT SØVNOVERVÅKING

Få et fullstendig bilde av hvordan du sover med en oversikt over de ulike søvnstadiene dine – lett, dyp og REM – samt pulsoksimetersensor1 og respirasjonsdata.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET

Klokken tar kontinuerlige stikkprøver av pulsen din og varsler deg hvis pulsen holder seg høy når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter.

PUSTETEKNIKKER

Når du vil slappe av eller fokusere, kan du starte en pusteaktivitet. Klokken sporer stress og respirasjon slik at du får en bedre forståelse av hvordan du puster.

ANIMERTE TRENINGSØKTER PÅ SKJERMEN

Enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrke, yoga og pilates er forhåndsinnlastet på klokken, og du kan laste ned flere fra Garmin Connect-appen.

INNEBYGDE SPORTSAPPER

Spor alle måtene du beveger deg på, med mer enn 20 forhåndslastede GPS- og innendørssportsapper, inkludert for gåturer, løping, sykling, bassengsvømming, golf og mye annet.

GARMIN COACH

Få en gratis, personlig løpetrener på håndleddet som hjelper deg med å trene til din neste 5 km, 10 km eller halvmaraton.

EGENDEFINERTE TRENINGSØKTER

Opprett dine egne treningsøkter i Garmin Connect, og last dem ned til klokken.

Få kontakt med din verden.

SMARTVARSLER

Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken når den er paret med en kompatibel smarttelefon.

MUSIKK

Last ned sanger og spillelister fra Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat) for å lytte uten telefon.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER

Når klokken og telefonen din er parkoblet, kan sanntidsposisjonen din sendes til kontaktene dine manuelt eller automatisk under utendørsaktiviteter med innebygd hendelsesregistrering3.

GARMIN PAY™

Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen4 Garmin Pay, les mer om hvilke banker som støtter Garmin Pay.
BATTERILEVETID

Hold det gående lenger med en batterilevetid som varer i opptil fem dager i smartklokkemodus og opptil seks timer i GPS-modus med musikk.

AMOLED-SKJERM

En flott AMOLED-skjerm gir klokken liv. Den er enkel å lese av uansett lysforhold og har en alltid-på-modus. Den er også plassert under en ekstra robust Corning® Gorilla® Glass 3-linse.

VANNTETTHET

Denne klokken er vanntett ned til 5 ATM, noe som gjør den perfekt til en svømmetur, i dusjen eller en spadag.


Pris 3310,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   23 22 21 80
   post@signon.noArtikkelnummer 010-02173-12 -2
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.